Programma

THEATERZAAL:

Rondé, bekend van hits als “Love Myself”, “Hard to say goodbye”, “Naturally”,“Run” én winnaar van een 3FM Serious Talent Award, zal dit jaar optreden in de grote zaal.

21:00- 22:15

 

KLEINE ZAAL:

Daredevils

Deze mash – up band trad eerder op in het Glazen Huis, tijdens een actie van 3FM Serious Request

22:30-01:00

 

 

DJ  Le Kobois

22:30-01:00

Tim Kobossen is een waanzinnige alround DJ. Met zijn DJ skills weet hij het publiek te raken met de hits en muziekstijlen. Van uptempo, tot deep-en soulfull house, disco en classics. DJ Le Kobois draait alle nummers als 1 grote mix tijdens zijn optredens. DJ Tim alis DJ Size Does Matter is regelmatig te beluisteren op Radio 538 met DJ Kobois in de mix voor een goed begin van je weekend!

 

THEATHER CAFÉ:

Gradalicious & The Swing Jazz and Joy Band

Gradalicious & The Swing Jazz and Joy Band, een professioneel collectief van gedreven musici. “Pop with a Touch of Jazz” is ons op het lijf geschreven. Ze brengen een nieuw en populair concept uit Amerika, real live en passievol gespeeld bestemd voor zowel chique privé- als bedrijfsparty’s, diners alsmede voor de grote podia en overige gelegenheden. Uit te breiden met show elementen zoals licht en dansers. Songs van nu in een swingend, poppy, jazzy jasje: Heb je Pokerface van Lady Gaga wel eens gehoord in de stijl van de opwindende dansmuziek uit de jaren dertig? Of No Diggity van Blackstreet Ft. Dr. Dre in een nachtclub stijl? Gradalicious & The Swing Jazz and Joy Band ziet elke show als een unieke gebeurtenis. Jullie feest begint sfeervol en eindigt met een uitgelaten stemming. Pop songs in een aanstekelijke Jazz, Latin, Swing, Bossa Nova feel: Jonge mensen gaan uit hun dak en zingen mee in een feest der herkenning. De ouderen onder ons genieten van de zwoele pop, jazzy sound en de mooie arrangementen.

22:00-00:30

 

Kerstdiner

Wilt u de avond in stijl beginnen dan is het ook mogelijk om vooraf te dineren bij Art & Dining. Ontvangst is vanaf 17:30h. Vervoer van Art & Dining naar Kunstmin is inclusief. Uiterlijk 20:30h bent u in kunstmin.

Art& Dining, Museumstraat 38, 3311XP Dordrecht

 

Klik hier om te reserveren.

 

 

Vlees – menu (voor – / hoofd – / nagerecht):

Carpaccio

***

Gebraiseerde kalfssukade

***

Bavarois van rood fruit

 

Vis – menu (voor – / hoofd – / nagerecht):

Graved lachs

***

Op de huid gebakken Dorade

***

Bavarois van rood fruit

 

Vegetarisch – menu (voor – / hoofd – / nagerecht):

Salade van biet

***

Gevulde courgette

***

Bavarois van rood fruit.

 

Let op: Per persoon kiest U 1 menu. Een combinatie van gerechten uit verschillende menu’s is helaas niet mogelijk.

 

De line-up van 2022: