Programma

THEATERZAAL:

ROMY MONTEIRO & The New Amsterdam Orchestra

21:00- 22:15

Romy Monteiro geldt als een van de grootste Nederlandse zangtalenten van de laatste jaren. Als leading lady in de musical The Bodyguard stond zij in één klap op de kaart en werd zij overladen met complimenten over haar uitvoeringen van de songs van Whitney Houston. De klassiekers van deze ster zullen dan ook zeker niet ontbreken tijdens haar optreden in de grote zaal.

 

New Amsterdam Orchestra (NAO) – onder leiding van Stephan Geusebroek– is werkelijk uniek! Geen enkele andere formatie in Nederland is in staat om vrijwel alle topartiesten live te begeleiden. In een 12 man/vrouw bezetting begeleidt het orkest de artiesten van deze super swingende avond.

Soulshine is één van de koren van Vocal Harmony Academy uit Dordrecht. Bij dit koor staat bezieling centraal binnen een uitgebreid repertoire uit de gospel-, soul-, blues- en popmuziek. Onder begeleiding van vocal coach en dirigente Trea Kuijsten brengt Soulshine de emotie uit de muziek over op elkaar en haar publiek. Muziek en zingen zijn de verbindende factoren en daarin laat ieder koorlid zijn/haar hart en ziel stralen. Let your Soul Shine!

 

KLEINE ZAAL:

DE CORONAS

22:30-01:00

De Coronas maken Stand-up Pop, met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verrassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprek hun

muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek..

Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie?

 

DJ  Le Kobois

01:00-02:00

Tim Kobossen is een waanzinnige alround DJ. Met zijn DJ skills weet hij het publiek te raken met de hits en muziekstijlen. Van uptempo, tot deep-en soulfull house, disco en classics. DJ Le Kobois draait alle nummers als 1 grote mix tijdens zijn optredens. DJ Tim alis DJ Size Does Matter is regelmatig te beluisteren op Radio 538 met DJ Kobois in de mix voor een goed begin van je weekend!

 

THEATHER CAFÉ:

The Wieners

22:00-00:30

Vintage rock’n’roll uit de fifties en vroege sixties! The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude rock’n’roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

 

De line-up van 2019: