Programma

THEATERZAAL

TRIJNTJE OOSTERHUIS

Trijntje Oosterhuis behoort al jaren tot de beste zangeressen van Nederland. In haar lange carrière verzamelde ze een indrukwekkende rij hits en zong ze met diverse grote wereldsterren en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid. Van Total Touch tot Michael Jackson en van Bert Bacharach tot Stevie Wonder; haar repertoire kent geen grenzen!

 

CB MILTON

Clarence Bekker Milton – ooit bekend als CB Milton in de jaren negentig – heeft een aantal internationale top-10 hits op zijn naam staan, zoals o.a. “Send Me An Angel” en “It’s A Loving Thing”.

De stem neemt je mee, of je wilt of niet, geen ontkomen aan. Clarence neemt je mee in zijn muziek, in zijn verhaal, vol emotie en met energie. Deze man heeft veel meegemaakt, dat voel je, dat hoor je. Dat heet soul Clarence Milton Bekker is soul !!

 

PHATT

Rotterdams finest R&B zanger en producer PHATT (echte naam Ricardo Burgrust) kennen we o.a. van zijn live bijdrages aan de shows van Anouk, Candy Dulfer en Chaka Khan en zijn producties voor Gers Pardoel, Fouradi en Damaru.

Op het Kerstgala zal hij met hits van nu de zaal op z’n kop zetten.

 

NEW AMSTERDAM ORCHESTRA

New Amsterdam Orchestra (NAO) – onder leiding van Stephan Geusebroek– is werkelijk uniek! Geen enkele andere formatie in Nederland is in staat om vrijwel alle topartiesten live te begeleiden. In een 12 man/vrouw bezetting begeleidt het orkest de artiesten van deze super swingende avond.

 

KLEINE ZAAL

GERARD EKDOM

Eén van Nederlands meest bekende DJ’s Gerard Ekdom opent het dansfeest in de kleine zaal met een 90 minuten durende mix van alles wat dansbaar is . Gerard Ekdom verzorgt dagelijks de ochtend show op radio 10.

 

BIG, BLACK & BEAUTIFUL

Hun persoonlijkheden zijn Big, ze zijn Black, en hun stemmen en kleding zijn Beautiful: Big Black & Beautiful!

Deze drie sisters of soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

 

DJEE COLLOGIEZ

De grandioze afsluiter in de kleine zaal door het collectief DJEE COLLOGIEZ. Met de dancebeats van deze mannen is het onmogelijk om je voeten op de vloer te houden. Altijd verrassend en altijd de meest swingende dance en discohits! Voor wie nog tot de laatste uurtjes uit z’n dak wil gaan is dit the place to be.

 

THEATHER CAFÉ

SOULMEN’S PARY

ONE… TWO… THREE… FOUR…
waren de legendarische tikken voor de start van de enige echte SOULMEN’S PARTY. Deze
swingende formatie brengt je terug naar waar het voor de meeste van ons ooit begon. De
dansvloer! De gehele soulgeschiedenis trekt aan je voorbij. Van de klassiekers SoulMan
(Sam&Dave), Sexmachine (James Brown) en Knock on Wood (Eddy Floyd) langs de disco van
Tavares, Kool & The Gang en The Trammps tot aan de nieuwkomers Alicia Keys en Amy
Winehouse.
B.B King, Tavares, SNAP, Rene Froger, Gordon, Loïs Lane, Time Bandits, Massada, Anita
Meyer, Louis Windzak (TVOH), Brian Muntslag (TVOH) en South South West stonden al
met deze doorgewinterde swingmachine op één podium.

De line-up van 2018: